Ondernemers

Tijd is spaarzaam en kunt u maar één keer benutten. Logisch dat u dan als ondernemer bezig wilt zijn met uw bedrijf en met zaken waarmee u geld kunt verdienen. Administratiekantoor De Greef verzorgt de zaken waar u even niet mee bezig wilt of kunt zijn.
Werkzaamheden
Wij zijn een praktische partner voor ondernemers bij het periodiek verzorgen van de financiële administratie en aangiften omzetbelasting. Dit kan uitgevoerd worden op ons kantoor in Hengelo (Gld) of wij komen bij u op locatie om de door u of uw personeel verwerkte administratie door te nemen of om de nodige ondersteuning en begeleiding te bieden. Daarnaast verzorgen wij het samenstellen van zowel periodieke cijfers als jaarcijfers, het opstellen van begrotingen en begeleiden wij bij financieringsaanvragen.
Automatisering
Wij werken met de boekhoudsoftware van Snelstart. U kunt de boekhouding door ons laten verzorgen in Snelstart. Ook is het mogelijk om zelf de boekhouding in Snelstart te doen, om deze vervolgens periodiek door ons te laten controleren. Snelstart is verkrijgbaar vanaf € 9,50 per maand en is te bestellen op de website www.snelstart.nl. Er is ook een probeerversie, die u gratis 30 dagen kunt gebruiken.

Salarisadministratie
Heeft u personeel in dienst, dan kunnen wij voor u de salarisadministratie verzorgen. Wij sturen u iedere maand de loonstroken en zorgen ervoor dat de loonaangifte op tijd wordt ingediend. Bent u aangesloten bij een pensioenfonds, dan dienen wij hiervoor de periodieke aangiften in. Als u voor het eerst personeel in dienst neemt kunnen wij u helpen met het inrichten van de salarisadministratie en het opstellen van een arbeidscontract.

 

Uitstel
Heeft u een eenmanszaak of VOF dan moet de winstaangifte voor 1 mei bij de belastingdienst binnen zijn. BV’s hebben tot 1 juni de tijd. Wij kunnen voor u uitstel bij de belastingdienst aanvragen. Als een aangifte later wordt ingediend moet u wel rekening houden met de belastingrente. Deze bedraagt minimaal 4%, voor BV’s is dit zelfs 8%.

Fiscale dienstverlening
U kunt Administratiekantoor De Greef onder meer inschakelen voor de volgende fiscale dienstverlening:

– Aangiften loonbelasting en sociale verzekeringswetten
– Aangiften omzetbelasting
– Aangiften vennootschapsbelasting
– Bezwaar- en beroepsprocedures